.
اطلاعات کاربری
درباره ما
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

در حاشیه مجموعه سمینارهای اقتصاد ایران مطرح شد : اقتصاددانان عزیز ، اول درد اقتصاد ایران را بشناسید بعد نسخه بپیچید

 

اقتصاد ایران در گوشه ای از تاریخ گم شده است ، ایران سالهاست اقتصاد ندارد اقتصاددانان نسخه ها را برای چه می پیچند؟

موج تبلیغاتی شمال // دکتر حجت بقایی مشاور تحقیق و توسعه که جهت استفاده از این سمینار شرکت کرده بود، در گفتگو با خبرنگاران گفت : کشوری که تکلیف اقتصادش مشخص نیست، کدام نسخه به کارش می آید؟

همه می دانند ، این اقتصاد یک بیماری طولانی دارد، و هر کس راه حلی می دهد ، در صورتی که اول باید بیماری را شناخت بعد درمان کرد. نسخه های اقتصاددانان برای اقتصادی است که دردش مشخص است.

اقتصاد ایران دردش معلوم نیست.

دکتر بقایی در ادامه افزود : خوب چیزی که مشخص است این است که از زمان ورود پرتغالیها و هلندیها به ایران کم کم اقتصاد ایران رو به نابودی گذاشت، آن هم به خاطر اینکه آن زمان اقتصاد آسیا و اروپا به ایران وابسته بود .

آن زمان ایران منابع بسیار خوبی داشت، آنها با برنامه ریزی و دادن امتیاز و گرفتن امتیاز استفاده از منابع طبیعی و محیط زیستی ایران ، منابع ایران را نابود کردند. از کشاورزی تا صنایع بومی محلی مانند پارچه بافی، فرش و ابریشم و دهها مورد دیگر ، و این شد که صنایع ایران ، کم کم از بین رفت ، و اقتصاد ایران شد اقتصاد وابسته .

در کنار این روی فرهنگ ایران کار کردند، اقلیم ایران را نابود کردند. شما در جنگلها دهها نوع موجود زنده و میوه ها و گیاهان خوراکی می دیدید ، ولی بعد از این تاریخ در جنگلها اول نوع پوشش را به هزار بهانه عوض کردند. و بعد خود به خود اغلب میوه ها نابود شد و نسل بسیاری از جانوران کمیاب و نایاب شد .

اقتصاد ایران یک شانس آورد و آن کشف نفت بود ، و این موضوع کمی منطقه ای را بر هم زد.

اما استعمارگران تمام سعیشان را کردند که اقتصاد ایران دیگر به روال سابق برنگردد.

این می طلبد که اقتصاددانان برنامه هایی را طراحی کنند برای عبور از این وضعیت تحمیلی ...

و تنها راه چاره زنده کردن اقتصاد بومی ، محلی است.

چرا که اقتصاد بومی محلی پایه و اساس و احیا کننده روحیه تجارت در جامعه است و تجارت اقتصاد را از اقتصاد وارداتی و مصرفی جدا می کند.

در مطالب بعدی سعی می کنیم راه کارهایی را که اساتید مطرح می کنند را با ذکر منابع ، سودها ، ضررها و یا موانع اجرایی ذکر نماییم ./ منبع : نشریه کارگاه آموزشی



:: برچسب‌ها: اقتصاد ایران،حجت بقایی،تجارت ایران،سمینار اقتصادی،صنعت ایران،کشاورزی ایران،موج تبلیغاتی شمال، ,
:: بازدید از این مطلب : 194
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : شنبه 3 آذر 1403
.

استاد فریدون قدیمی ، مستندساز تکرار نشدنی گیلان بازنشست شد

موج تبلیغاتی شمال // دکتر حجت بقایی در کانال شخصی خود در مورد خداحافظی استاد فریدون قدیمی از تلویزیون نوشت .

 دکتر بقایی در این یادداشت کوتاه با اشاره به سوابق کاری استاد قدیمی افزود : امروز یکی از همکارانم بازنشست شدند.

استاد فریدون قدیمی ( تهیه کننده ، کارگردان ، نویسنده ) یک همکار فوق العاده که در کار خود هم از نظر حرفه ای و هم از نظر اخلاقی فوق العاده بودند. انشاالله در ادامه مسیر زندگی و تولیدات هنری درخشان تر باشند . بنده با ایشان در بیش از ۱۵ سال همکاری در برنامه های مختلفی به عناوین مختلف همکاری داشتم، از تکنسین دوربین تا تصویربردار و روابط عمومی ...

مرد تکرار نشدنی مستند گیلان ، به حق عنوان مناسبی برای این هنرمند عزیز و گرانقدر است .

در اینجا جهت اطلاع چند نمونه از تولیدات استاد فریدون قدیمی تا آنجا که حافظه ام یاری کند و با کمک آرشیو بلاگم منتشر می نمایم :

-سینمایی رویای شیشه ای - سینمایی شباهنگ در حزیز - سینمایی همیشه باران - مستند جشن مهرگان

- مستند همیشه باران - مستند قلعه رودخان - مستند ارثیه مادری - مستند در جستجوی گوزن شمالی - مستند سگ - مستند بحران برف - مستند سفر سبز - مستند پروفسور سمیعی - مستند موج و مرجان - نویسنده، تهیه کننده وکارگردان مستند غار آویشو - مجموعه نمایشی عیده بازار - تهیه کنندهمجموعه نمایشی کودک و نوجوان ( خاله باران ) - تهیه کننده مجموعه برنامه ۱۲ روی ۸ - کارگردان تلویزیونی سریال نمایشی مهمانسرای امید -کارگردان تلویزیونی سریال نمایشی ‌خانه بخت - کارگردان تله فیلم ارثیه مادری - کارگردان مجموعه عروسکی یکی بود یکی نبود - کارگردان مجموعه عروسکی قصه های خوبان - کارگردان سریال نمایشی مردی که زیاد نمی دانست - کارگردان سریال نمایشی این خانه روشن است - کارگردان سریال نمایشی آنسوی شالیزار - کارگردان فیلم داستانی یک روز صبح و دهها برنامه دیگر . . .

​منبع : تیوال



:: برچسب‌ها: فریدون قدیمی،مستندساز،بازنشست،کارگردان،فیلمساز،تهیه کننده، ,
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : پنج شنبه 1 آذر 1403
.

موج تبلیغاتی شمال // در راستای فرهنگسازی واژه صلح و سازش در بین مردم واحد آموزش و تبلیغات کارگروه صلح و سازش در نظر دارد مجموعه کارگاههای با موضوع صلح و حقوق بشر را با همکاری آکادمیها و موسسات آموزشی بین المللی برگزار نماید .

به گزارش واحد خبر کارگروه صلح و سازش دکتر بقایی در وب نوشت شخصی خود در این مورد نوشت : لذا در برگزاری کارگاههای مختلف مشارکت و همکاری داریم که این اواخر کارگاههایی با موضوعات مرتبط با صلح و حقوق بشر را راه اندازی کردیم.

کارگاه فیلمنامه و نمایشنامه صلح و حقوق بشر

دبیرکارگاه : حجت بقایی

hojjatbaqaee-ir.blogfa.com

علاقمندان به حوزه فیلمنامه ا موضوعات مرتبط با صلح و حقوق بشر ، قوه قضاییه ، حقوق خانواده ، حقوق کودکان و بیش از 300 موضوع مرتبط با حقوق جهت مشارکت و همکاری در نگارش فیلمنامه و نمایشنامه می توانند با دبیر کارگاه هماهنگ نمایند .

این فیلمنامه ها و نمایشنامه ها علاوه بر تلاش جهت تولید از طریق ورود به بازارهای مربوطه در صورت موافقت جمع نویسندگان و تایید وزارت ارشاد به صورت کتاب نیز می توانند منتشر شوند .

این کارگاه از سوی آکادمی بین المللی صلح و حقوق بشر حمایت شده و علاقمندان از مشاوره اساتید متخصص و بین المللی نیز در موضوعات مرتبط بهره مند خواهند شد.

 



:: برچسب‌ها: کارگاه فیلمنامه , صلح و حقوق بشر , صلح و سازش , حجت بقایی , فیلمنامه , نمایشنامه , کارگاه نمایشنامه , فیلمنامه نویس , ,
:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : دو شنبه 29 آبان 1403
.

مشاور تحقیق و توسعه شورای راهبردی مطالبات قانونی مردمی کشور از مردم و متخصصین دعوت کرد تا گزارشات و مستندات عملکردها و نقاط ضعف و قوت مدیران را جهت بررسی انتشار و پیگیری در اختیار شورا قرار دهند.
موج تبلیغاتی شمال ، دکتر بقایی، در این دعوت که در کانال ایشان منتشر شد نوشت :
(( شورای راهبردی مطالبات قانونی مردمی کشور )) در حال برنامه ریزی جهت مشارکت جهادی آبادانی ایران عزیزمان است.
با حمایتها و راهنماییهای اساتیدم سربازولایت بهرام علیشاهی ( ریاست شورا ) و دکتر علی حسین پور ( قائم مقام شورا ) برگزاری میزگردها ، سمینارها و گفتگوهای مطبوعاتی را سرعت بخشیده و بر تعداد آنها خواهیم افزود ، چرا که شاید با تکرار این نوع گزارشات و مستندها موضوع پیگیری مطالبات مردمی به صورت یک امر خودکار درآید، و مدیران گرانقدر در جریان مسایل قرار گیرند و در طی مسیر خدمت آنها را مدنظر قرار دهند.
به همین منظور از نظرات اساتید و دوستان در سراسر کشور استقبال می شود ‌. منتظر نظرات گرانبهایتان هستیم .


ارادتمند : حجت بقایی

( مشاور تحقیق و توسعه شورای راهبردی مطالبات قانونی مردمی کشور )

 

 

منبع : روزنوشتهای مشاور تحقیق و توسعه



:: برچسب‌ها: شورای راهبردی،شورای راهبردی مطالبات مردمی،شئرای راهبردی مطالبات قانونی،بهزام علیشاهی،دکتر علی حسین پور،مشاور تحقیق و توسعه، ,
:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : یک شنبه 27 آبان 1403
.

دکتر بقایی به عنوان مشاور و راهبر سیاستهای شبکه مخترعین ایران منصوب شد

 موج تبلیغاتی شمال // با موافقت هسته مرکزی و ریاست شبکه مخترعین ایران دکتر حجت بقایی به عنوان (مشاور و راهبر سیاستهای شبکه مخترعین ایران) و همچنین (مسئول و مدیر هسته های فناور و مخترعین در شمال کشور) منصوب شد .

موج تبلیغاتی شمال ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای دکتر بقایی و تیم همراه ، آماده همه گونه همکاری با ایشان و تیم همراه است.



:: برچسب‌ها: شبکه مخترعین،مشاور راهبری،سیاستهای شبکه مخترعین،دکتر حجت بقایی،انتصاب مشاور، ,
:: بازدید از این مطلب : 289
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : شنبه 20 آبان 1403
.

We accompany you in international conferences

International Management Conference - International conference on management studies - International conference on economics - International conference on industry-oriented accounting - International conference on sports in religions - International conference on personal defense - International conference on entrepreneurial ecosystem - International conference on entrepreneurship - International conference on artificial intelligence - Conference between International industrial engineering and . . . 1- Advice on choosing the subject of articles 2- Cooperation in writing articles 3- Participation to attend the conference 4- Coordinating to print and publish articles in specialized-scientific-general publications /

Hojjat Baghai: researcher and research and development consultant

hojjatbaqaee-ir.blogfa.com



:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : چهار شنبه 19 آبان 1403
.

در یک نظرسنجی حجت بقایی به عنوان فعالترین فیلمساز از بین ۲۵۰ کارگردان ایرانی انتخاب شد
- - -
دکتر بقایی در گفتگو با خبرنگار هنری : این نظرسنجیها خوب است ولی قابل استناد نیست.به عنوان تبلیغات می توان استفاده کرد.هر نظرسنجی یک جایی به کار می آید.
موج تبلیغاتی شمال ، در یک نظرسنجی کوچک از بین حدود سیصد نفر متخصص برگزار شد .‌حجت بقایی به عنوان فعالترین کارگردان ایرانی انتخاب شد.
از بین ۲۰۰ کارگردان ایرانی (( حجت بقایی )) به عنوان فعالترین کارگردان انتخاب شد ...
این نظرسنجی از بین دانشجویان ۱۰ دانشگاه و متخصصین حوزه های مختلف انجام شد.
خبرنگار هنری ما در تلاش برای گفتگو با دکتر بقایی در این زمینه بود که ایشان گفتند : بهتر است در این زمینه مانور ندهید ، خوب طبیعی است این یک نظرسنجی است و دوستان لطف داشتند، همیشه در نظرسنجیها اینطور است، شما چند نوع نظرسنجی دارید ، این گونه نظرسنجیها نمی تواند مورد تایید علمی باشد ، به دلیل اینکه جامعه هدف محدود به دوستان ، شاگردان و همکاران است .
البته اگر رسانه ها در اختیار تیم شما باشند می توانید به آن جلوه واقعی دهید و به عنوان تبلیغات استفاده نمایید.
بقایی در ادامه افزود: همانطور که مشخص است ، اساتید فیلمسازی و سینمای ایران مشخصند ولی در مورد فعالیت خوب می توان از این گونه نظرسنجیها استفاده کرد.
مثلا در جمعی آقای رامبدجوان را بهترین کارگردان می دانند ، و در جایی دیگر جناب مهران مدیری را و در یک جای دیگر اصلا اساتید سینمای ایران را نمی شناسند . و در جمعی مثلا محسن طنابنده را بهترین نی دانند و حتی در خیلی جمعها آقایان سروش صحت و یا خانم نرگس آبیار و یا ابراهیم حاتمی کیا و ...
در صورتی که اساتید و بهترینهای سینمای مشخصند . این یک نظرسنجی است و نظر تعدادی از مخاطبین است ، جنبه علمی ندارد ولی من به شخصه لذت می برم از اینکه حداقل دیده می شویم. به قول اساتیدم شما پنج نفر مخاطب هم داشته باشید باید وظیفه تان یعنی تولید و نمایش را انجام دهید وگرنه تا ابد مدیون دنیای هنر خواهید بود.
لازم به ذکر است در سه نظرسنجی در سالهای ۲۰۱۵ - ۲۰۱۸ و ۲۰۲۱ نیز حجت بقایی جزو سه کارگردان فعال ایرانی انتخاب شده بودند.
دکتر حجت بقایی با فعالیتهای رسانه ای خود در جشنواره های بسیاری مورد توجه قرار گرفتند که در اینجا به گوشه ای از آنها اشاره می کنیم:
پژوهشگر منتخب کنفرانس ملی اخلاق حرفه ای ۱۳۷۷ /
خبرنگار منتخب صداوسیما ۱۳۷۸الی۱۳۸۲ /
پژوهشگر منتخب کنفرانس ملی اخلاق ۱۳۸۳ /
مستندساز منتخب جشنواره های داخلی صداوسیما ۱۳۸۰و۱۳۸۱و۱۳۷۹ /
مستندساز منتخب وزارت بازرگانی /
مستندساز منتخب استانداری تهران ۱۳۷۸-۱۳۸۱-۱۳۸۳ /
مستندساز و خبرنگار برگزیده قرآنی ۱۳۷۹ و ۱۳۸۸ و ۱۳۹۴ /
مستندساز منتخب شهرداری بم و استانداری کرمان به مناسبت زلزله بم /
مستندساز منتخب استانداری گیلان ۱۳۸۹ ( مستند بتن و آب و فضلاب) و ۱۳۹۵ (مستندهای استاندارد) /
سه سال مستندساز ویژه مرکز تخقیقات علمی کشور /
چندبار منتخب شهرداری تهران /
منتخب شبکه های صداوسیما /مستندساز فعال در تولید مستند برای جشنواره فیلم کوتاه سینمافردا/
مستندساز ویژه هلی کوپتر امداد از ابتدای فعالیت تا پایان ماموریت /
مستندساز و خبرنگار ویژه نمایشگاه نیروی اتتظامی ۱۳۸۰ الی ۱۳۸۵ /
عضو تیم رسانه ای مجموعه نمایشگاههای بین المللی صنایع غذایی ، شیرینی و شکلات از ۱۳۸۶ الی ۱۴۰۳ /
و همکاری در کارگاههای فیلمنامه نویسی ، انجمنهای شعر و ...
و دهها مورد دیگر ...



:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : یک شنبه 14 آبان 1403
.
موج تبلیغاتی شمال : فهرست کارگردانان سینما و تلویزیون ایران ثبت شده از 1384 الی 13 آبان 1403 از ویکیپدیا نقل می شود . . .
هرگونه تغییر در این لیست از این تاریخ با نویسندگان ویکیپدیاست . . .
 
 
 

فهرست

  • بخش آغازین
  • زیرنویس‌ها
  • پانویس
  • منابع

فهرست کارگردانان ایرانی

 
 
 
 
 
 
 
 
ظاهر
متن
عرض
رنگ (آزمایشی)
 
 

در زیر فهرست کارگردانان ایرانی‌ تبار سینما، تلویزیون و تئاتر ایران به ترتیب نام خانوادگی و اطلاعاتی از آن‌ها آمده‌است.

تصویرنامزندگانیفعالیت هنریجوایز برجستهآثار شاخص
فرهاد آئیش زادهٔ ۱۳۳۱ ۱۳۷۷ - تاکنون   میشه بخوابید (۱۳۹۹) - اگه بیان اینو بگیرن (۱۳۹۱) - قلمه‌های عم ظهراب (۱۳۹۸) -
  مسعود آب‌پرور زادهٔ ۱۳۴۰ ۱۳۶۹ - تاکنون   لژیونر (۱۳۹۶) - زخم (۱۳۹۳)- هوش سیاه (۱۳۸۹) - هوش سیاه ۲ (۱۳۹۲) - عملیات ۱۲۵ (سری سوم) (۱۳۹۱)
نرگس آبیار زادهٔ ۱۳۵۰ - تاکنون جایزهٔ ویژهٔ هیئت داوران ۳۲امین دورهٔ جشنوارهٔ فیلم فجر شیار ۱۴۳

شبی که ماه کامل شد

  مرتضی آتش زمزم‏ زادهٔ ۱۳۵۶ ۱۳۸۰ - تاکنون   مالیخولیا

مرگ سپید

  کریم آتشی‏[۱] زادهٔ ۱۳۴۳ ۱۳۶۹ - تاکنون   نطفه شوم
  پوریا آذربایجانی زادهٔ ۱۳۶۰ - تاکنون جوایز برف بی صدا می بارد
  غلامرضا آزادی‏ زادهٔ ۱۳۳۰ ۱۳۶۴ - تاکنون    
  سرژ آزاریان‏   ۱۳۳۵–۱۳۳۲   گلنسا، همسر مزاحم، بربادرفته، ماجرای عجیب
  حمیدرضا آشتیانی‌پور‏[۲] زادهٔ ۱۳۴۲ ۱۳۶۰ - تاکنون    
  حسن آقاکریمی‏ زادهٔ ۱۳۳۶ ۱۳۶۵ - تاکنون    
  آرامائیس آقامالیان ۱۲۸۹–۱۳۶۴      
  شفیع آقامحمدیان‏[۳] زادهٔ ۱۳۳۸ ۱۳۶۱ - تاکنون    
  حکمت آقانیکیان‏[۴]        
  ترو آل‌گیلانی‏[۵]        
  آربی اوانسیان زاده ۱۳۲۱ - تاکنون   چشمه
مرتضی آوینی‏ ۱۳۲۶–۱۳۷۲     روایت فتح،
  محمدرضا آهنج‏[۶] زادهٔ ۱۳۴۴ ۱۳۶۲ - تاکنون برادر جان  
  جمشید آهنگرانی[۷] زادهٔ ۱۳۳۸ - تاکنون    
  مهدی اباسلط[۸] ۱۳۶۰–۱۳۸۸      
نادر ابراهیمی ۱۳۱۵–۱۳۸۷ ۱۳۴۰–۱۳۸۷   آتش بدون دود
سیامک ابراهیمی زادهٔ ۱۳۶۲ ۱۳۸۸- تاکنون جایزه بهترین فیلم جشنواره سیمفست رومانی
 
فیلم برگزیده جشنواره بین‌المللی فیلم دوربان
من زهره

مهتا ۱۳۹۸ - دار کاج ۱۳۹۷

  سعید ابراهیمی‌فر زادهٔ ۱۳۳۵ - تاکنون برنده جایزه ویژه هیئت داوران
 
در ۷مین جشنواره فیلم فجر
نار و نی
  قدرت‌الله احسانی‏ زاده ۱۳۰۴ ۱۳۲۷–۱۳۶۶ جایزه بهترین فیلم‌برداری از ۲مین جشنواره فیلم سپاس تهران  
  امرالله احمدجو‏ زاده ۱۳۳۲ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر شاخه‌های بید
  شاهد احمدلو زاده ۱۳۵۳ ۱۳۶۷ - تاکنون    
  محمد احمدی[۹] زاده ۱۳۴۱ ۱۳۶۳ - تاکنون    
  منوچهر احمدی‏ زاده ۱۳۲۵ - تاکنون    
مرتضی احمدی هرندی‏ زاده ۱۳۴۵ - تاکنون   بدون اجازه
  انوشیروان ارجمند ۱۳۲۰–۱۳۹۳      
  همایون ارجمند‏ ۱۳۱۱–۱۳۸۸ ۱۳۴۱–۱۳۵۷   عمو سبزی فروش (فیلم)
رضا ارحام صدر ۱۳۰۲–۱۳۸۷ ۱۳۲۶–۱۳۵۷    
  تهمینه اردکانی‏۱ زاده - تاکنون    
  جواد اردکانی‏ زاده - تاکنون    
  جواد ارشاد‏ زاده - تاکنون    
  هنریک استپانیان ۱۲۷۰–۱۳۳۸ ۱۳۳۸    
محمود استادمحمد ۱۳۲۹–۱۳۹۲      
  نگار استخر زاده ۱۳۴۹ - تاکنون    
  طناز اسحاقیان زاده ۱۳۵۳ - تاکنون    
  مسعود اسداللهی‏ زاده ۱۳۲۳ - تاکنون    
  سعید اسدی زاده ۱۳۳۲ ۱۳۶۵ - تاکنون   آواز قو
  شهرام اسدی زاده ۱۳۳۲ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر  
  کیارش اسدی‌زاده‏ زاده ۱۳۶۰ ۱۳۹۱- تاکنون جایزه از ۸امین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم رم (۲۰۱۳) گس (فیلم)، شکاف (فیلم)
  همایون اسعدیان زاده ۱۳۳۷ - تاکنون بهترین عکاسی ۱۲مین جشنواره بین‌المللی فجر (۱۳۷۲)
دیپلم افتخار ۱۹مین جشنواره بین‌المللی فجر (۱۳۷۹)
آخر بازی، مرد آفتابی، دو همسفر
  مصطفی اسکویی‏ ۱۳۰۲ - ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۰    
  داوود اسماعیلی‏ زاده - تاکنون    
  پرویز اصانلو‏ زاده - تاکنون    
محمدرضا اصلانی زاده ۱۳۲۲ - تاکنون    
  سیامک اطلسی‏ ۱۳۱۵ - ۱۴۰۰ ۱۴۰۰    
  مسعود اطیابی زاده ۱۳۴۳ ۱۳۶۴ - تاکنون تندیس زرین جشنواره بین‌المللی مقاومت  
  رضا اعظمیان‏ زاده - تاکنون    
  محمدرضا اعلامی ۱۳۳۵–۱۳۸۹ ۱۳۵۴ تا ۱۳۸۹   افعی، نقطه ضعف
  بهروز افخمی زاده ۱۳۳۵ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر شوکران، عروس، گاوخونی
  احمد افسانه‏ زاده - تاکنون    
  موسی افشار‏ ۱۳۰۵–۱۳۶۳ ۱۳۲۶–۱۳۶۳    
مانیا اکبری زاده ۱۳۵۳ - تاکنون    
  سعید اکبریان زاده - تاکنون    
حسن اکلیلی زاده ۱۳۳۲ - تاکنون    
  روبرت اکهارت ۱۳۱۴–۱۳۷۳ - تاکنون    
  ماردوک الخاص‏ زاده ۱۳۱۶ ۱۳۴۵–۱۳۴۷    
سیروس الوند زاده ۱۳۲۹ ۱۳۵۰ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر یک بار برای همیشه، دست‌های آلوده، هتل کارتن
  سعید امیرسلیمانی‏ زاده ۱۳۲۱ ۱۳۵۱ - تاکنون    
  حسین امیرفضلی‏ ۱۲۹۹–۱۳۷۰      
  علیرضا امیرقاسمی زاده ۱۳۵۰ - تاکنون    
  محسن امیریوسفی زاده ۱۳۵۰ - تاکنون    
  مهدی امیرقاسم خانی‏ ۱۳۰۶–۱۳۷۴ ۱۳۳۴–۱۳۵۷    
  احمد امینی زاده ۱۳۳۰ ۱۳۶۵ - تاکنون    
  امین امینی‏ ۱۳۰۹–۱۳۸۳ ۱۳۳۳–۱۳۵۵    
  علی‌رضا امینی زاده ۱۳۴۹ ۱۳۷۲ - تاکنون    
  منوچهر انور زاده ۱۳۰۷      
  کیارش انوری[۱۰] زاده ۱۳۵۶      
اوانس اوگانیانس ۱۲۷۹–۱۳۴۰ ۱۳۰۹ تا ۱۳۳۸   آبی و رابی
  فتحعلی اویسی‏ ۱۳۲۴ - ۱۴۰۰ ۱۳۹۹    
  داریوش بابائیان‏ زاده ۱۳۳۲ ۱۳۴۶ - تاکنون برنده جایزه گریفون برنزی یادبود دومنیکو مکولی
 
و برنده مدال طلای شهر جیفونی بهترین فیلم
 
در بیستمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم جیفونی
۱
  عباس بابویهی‏ زاده - تاکنون   ۱
  فرامرز باصری‏ زاده - تاکنون    
  ابراهیم باقری‏ زاده ۱۳۰۹ ۱۳۳۲ تا ۱۳۶۷    
  عبدالله باکیده‏ زاده ۱۳۲۹ ۱۳۴۸ - تاکنون    
  فضل‌الله بایگان‏ زاده - تاکنون    
رامین بحرانی زاده ۱۳۵۴ - تاکنون    
  شهریار بحرانی زاده ۱۳۳۰ ۱۳۶۳ - تاکنون    
  پریسا بخت‌آور زاده ۱۳۵۱ - تاکنون   دایره زنگی (فیلم)
  ابراهیم بخشی‏ زاده - تاکنون    
  احمد بخشی‏ زاده - تاکنون    
  مسعود بخشی زاده ۱۳۵۲ ۱۳۸۶ - تاکنون    
  محسن بدیع‏ زاده - تاکنون    
  رضا بدیعی ۱۳۰۹–۱۳۹۰ - تاکنون    
  مهستی بدیعی‏ زاده - تاکنون    
علی‌رضا بذرافشان زاده ۱۳۵۵ - تاکنون    
اسماعیل براری زاده ۱۳۴۴ - تاکنون    
  عبدالحسن برزیده زاده ۱۳۳۹ - تاکنون    
  سیدمهدی برقعی‏ زاده - تاکنون    
مرضیه برومند زاده ۱۳۳۰ ۱۳۴۷ - تاکنون    
  محمد بزرگ‌نیا زاده ۱۳۲۳ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر  
  قدرت‌الله بزرگی‏ زاده ۱۳۱۶ - تاکنون    
  مهدی بشارتیان‏ زاده ۱۳۰۴ ۱۳۳۱–۱۳۵۰    
  بهروز بقایی زاده ۱۳۳۲ ۱۳۵۹ - تاکنون    
  دکتر حجت بقایی زادهٔ ۱۳۵۴ - تاکنون [[لوح سپاس جشنواره پژوهشی اخلاق۱۳۷۷/ برگزیده جشنواره مستند صداوسیما ۱۳۸۰ / جشنواره ۱۳۷۸/ جشنواره مستند بتن ۱۳۹۰/ جشنواره فیلم اسب ایرانی۱۳۹۱/ جشنواره مستند استاندارد ۱۳۹۵ و...]] نسل بی رفاع/ بچه های خیابانی/ گدایان تهران/ زخم سپیدرود/ اسب ایرانی/ احمدشاه، شیر پنج شیر/ چشمان فلسطین/ افسون/ بت
  حسین بلنده‏ زاده - تاکنون    
  کاظم بلوچی‏ زاده - تاکنون    
  شیوا بلوریان زاده ۱۳۵۸ - تاکنون    
  امید بنکدار‏ زاده ۱۳۴۸ ۱۳۸۴ - تاکنون    
رخشان بنی‌اعتماد ۱۳۳۳ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر
 
سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر
روسری آبی
  عزیزالله بهادری‏ ۱۳۰۲–۱۳۹۱ - تاکنون    
مازیار بهاری زاده - تاکنون    
  حسن بهرام‌زاده زاده - تاکنون    
  پانته‌آ بهرامی زاده - تاکنون    
  صادق بهرامی ۱۲۸۸–۱۳۶۶ ۱۳۳۰–۱۳۵۵    
  الیاس بهرامی زاد ۱۳۶۵ تاکنون    
  بهرام بهرامیان‏ زاده - تاکنون    
  رضا بهرامی‌نژاد زاده ۱۳۵۷ - تاکنون    
  فریال بهزاد زاده ۱۳۳۴ - تاکنون    
  بهزاد بهزادپور‏ زاده - تاکنون    
  بهنام بهزادی‏ زاده - تاکنون    
مجید بهشتی[۱۱] زاده ۱۳۳۴ ۱۳۴۸ - تاکنون   مه‌بانو
  امید بهکار‏ زاده - تاکنون   ۱
  حبیب اله بهمنی‏ زاده - تاکنون    
  حمید بهمنی‏ زاده - تاکنون    
  نادر بیات‏ زاده - تاکنون   ۱
  اصغر بیچاره‏ زاده ۱۳۰۶ ۱۳۲۳ - تاکنون   ۱
  بیژن بیرنگ زاده ۱۳۲۸ ۱۳۶۷ - تاکنون    
بهرام بیضایی زاده ۱۳۱۷ ۱۳۴۰ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر سگ‌کشی
  نیلوفر بیضایی زاده ۱۳۴۵ - تاکنون    
  رضا بیک ایمانوردی‏ زاده - تاکنون    
  شهریار پارسی پور‏ زاده - تاکنون    
  حسین پاکدل زاده ۱۳۳۸ - تاکنون    
  مانی پتگر زاده ۱۳۳۸ - تاکنون    
مازیار پرتو ۱۳۱۱–۱۳۹۲ ۱۳۳۹–۱۳۹۲
 
جایزه افتخاری خانه سینما
 
کامبوزیا پرتوی زاده ۱۳۳۴ ۱۳۶۶ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر
 
جایزه بهترین فیلم نامه جشنواره فیلم برلین
 
  خسرو پرویزی‏ زاده - تاکنون    
جعفر پناهی زاده ۱۳۳۹ - تاکنون جایزه دوربین طلایی  
  کیومرث پوراحمد زاده ۱۳۲۸ ۱۳۵۷ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر خواهران غریب - قصه‌های مجید
  علی پورتاش زاده - تاکنون    
  اسماعیل پورسعی زاده - تاکنون    
  بابک پیامی زاده ۱۳۴۵ - تاکنون شیرطلایی جشنواره ونیز برای بهترین کارگردانی  
  رفیع پیتز زاده - تاکنون    
  مسی تاجدین زاده - تاکنون    
  پرویز تأییدی‏ زاده - تاکنون    
  مهران تأییدی‏ زاده - تاکنون    
  کمال تبریزی زاده ۱۳۳۸ ۱۳۵۸ - تاکنون
 
سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر
لیلی با من است
  حسین ترابی زاده ۱۳۱۵ - تاکنون   ۱
  فرخنده ترابی[۱۲] زاده - تاکنون    
سوسن تسلیمی زاده ۱۳۲۸ - تاکنون    
ناصر تقوایی زاده ۱۳۲۰ ۱۳۴۶ - تاکنون   تنگسیر
  سیامک تقی‌پور‏ زاده - تاکنون   ۱
  مسعود تکاور‏ زاده - تاکنون   ۱
  حمید تمجیدی زاده ۱۳۳۵ - تاکنون    
  تندیس تناولی زاده ۱۳۴۹ - تاکنون    
  علیرضا توانا‏ زاده - تاکنون   ۱
  داوود توحیدپرست‏ زاده - تاکنون    
  امیر توسل‏[۱۳] زاده ۱۳۳۱ - تاکنون    
  بهرام توکلی زاده ۱۳۵۵ ۱۳۷۷ - تاکنون    
  محسن توکلی‏ زاده - تاکنون    
  سعید تهرانی‏ زاده - تاکنون    
  منصور تهرانی زاده - تاکنون    
  امیر ثقفی‏ زاده - تاکنون    
  علی‌اکبر ثقفی‏ زاده - تاکنون    
  حمید جبلی زاده ۱۳۳۷ - تاکنون    
  علی جبارزاده زاده۱۳۶۸ - تاکنون    
  سیروس جراح‌زاده‏ زاده - تاکنون    
  رضا جعفری‏ زاده - تاکنون    
  قاسم جعفری زاده ۱۳۴۸ ۱۳۶۹ - تاکنون    
  محمدعلی جعفری زاده - تاکنون    
  مسعود جعفری جوزانی زاده ۱۳۲۷ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر  
  محمد جعفری هرندی‏ زاده - تاکنون    
  ابوالفضل جلیلی زاده ۱۳۳۶ ۱۳۶۲ - تاکنون    
  یوسف جمادی‏ زاده - تاکنون    
  ابوالقاسم جنتی عطایی‏ زاده - تاکنون    
  رامبد جوان‏ زاده - تاکنون    
  حسن جوانبخش‏ زاده - تاکنون    
  مجید جوانمرد‏ زاده - تاکنون    
  جهانگیر جهانگیری‏ زاده - تاکنون    
  فریدون جیرانی زاده ۱۳۳۰ ۱۳۵۹ - تاکنون    
  حمیدرضا چارکچیان‏ زاده - تاکنون    
  علی حاتمی ۱۳۲۳–۱۳۷۵ ۱۳۴۸–۱۳۷۵   سوته دلان
 
کمال‌الملک (فیلم)
  سعید حاجی‌میری‏ زاده - تاکنون    
ابراهیم حاتمی‌کیا زاده ۱۳۴۰ ۱۳۵۹ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر
 
سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر
آژانس شیشه‌ای
  رفیع حالتی‏ زاده - تاکنون    
  روح‌الله حجازی‏ زاده - تاکنون    
  اکبر حر‏ زاده - تاکنون    
  سیروس حسن‌پور‏ زاده - تاکنون    
فریدون حسن‌پور زاده ۱۳۴۰ ۱۳۶۵ - تاکنون    
  محمد حسن‌زاده‏ زاده - تاکنون    
  احمد حسنی مقدم‏ زاده - تاکنون    
  بزرگمهر حسین‌پور زاده ۱۳۵۵ - تاکنون    
کتایون حسین‌زاده زاده ۱۳۵۱ - تاکنون    
  سیدرحیم حسینی‏ زاده - تاکنون    
  منوچهر حقانی‌پرست‏ زاده - تاکنون    
  محمد حقیقت زاده ۱۳۳۱ ۱۳۴۷ - تاکنون    
مانی حقیقی زاده ۱۳۴۸ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر  
  محمدحسین حقیقی‏ زاده - تاکنون    
  منیژه حکمت زاده ۱۳۴۱ ۱۳۷۴ - تاکنون    
  عزیزالله حمیدنژاد زاده ۱۳۳۸ ۱۳۵۶ - تاکنون    
  عطاءالله حیاتی‏ زاده - تاکنون    
  رضا حیدرنژاد‏ زاده - تاکنون    
  احمد حیدری‏ زاده - تاکنون    
  جمشید حیدری زاده ۱۳۳۰ ۱۳۵۰ - تاکنون    
ساموئل خاچیکیان ۱۳۰۲–۱۳۸۰ ۱۳۳۲–۱۳۷۲   عقاب‌ها
  اکبر خامین‏ زاده - تاکنون    
  لقمان خالدی زاده ۱۳۵۷ - تاکنون    
  حسن خردمند‏ زاده - تاکنون    
  عبدالعلی خرمی‏ زاده - تاکنون    
  سپیده خسروجاه زاده - تاکنون    
  محمدباقر خسروی‏ زاده - تاکنون    
  پرویز خطیبی زاده ۱۳۰۲ ۱۳۲۸–۱۳۵۵    
  اکبر خواجویی‏ زاده - تاکنون    
  سعید خورشیدیان‏ زاده - تاکنون    
  مهرداد خوشبخت‏ زاده - تاکنون    
  سیدعلی خوش نشین‏ زاده - تاکنون    
  حمید خیرالدین‏ زاده - تاکنون    
  سیف‌الله داد ۱۳۳۴–۱۳۸۸      
  هژیر داریوش ۱۳۱۷–۱۳۷۴ - تاکنون    
  کوروش‏ و کیانوش دالوند‏ زاده - تاکنون    
  کمال دانش‏ زاده - تاکنون    
  حسین دانشور‏ زاده - تاکنون    
  علی‌رضا داوودنژاد زاده ۱۳۳۲ ۱۳۵۱ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر  
  ابوالحسن داوودی زاده ۱۳۳۴ ۱۳۶۰ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر
 
سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر
 
  علی‌اصغر دشتی زاده ۱۳۳۵ ۱۳۷۰-

تااکنون

دریافت جایزه بهترین کارگردانی از بخش مسابقه بین‌الملل سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر برای نمایش «نامبرده» ؛۱۳۹۷ «مجلس شبیه خوانی شازده کوچولو»
پوران درخشنده زاده ۱۳۳۰ ۱۳۶۵ - تاکنون   هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند
  علی درخشی‏ زاده - تاکنون    
  کیومرث درم‌بخش زاده - تاکنون    
  محمد درمنش‏ زاده - تاکنون    
  رضا درمیشیان‏ زاده - تاکنون    
  احمدرضا درویش زاده ۱۳۴۰ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر  
  هوشنگ درویش‌پور‏ زاده - تاکنون    
  یوسف دلارا زاده - تاکنون    
ایران درودی زاده ۱۳۱۵ - تاکنون    
  سید ضیاءالدین دری‏ زاده - تاکنون    
  علی دریابیگی‏ زاده - تاکنون    
  اکبر دست ورز‏ زاده - تاکنون    
  عباس دستمالچی‏ زاده - تاکنون    
  محمد دلجو‏ زاده - تاکنون    
  عبدالجبار دلدار‏ زاده - تاکنون    
  حسین دلیر زاده - تاکنون    
  ایرج دوستدار‏ زاده - تاکنون    
مسعود ده‌نمکی زاده ۱۳۴۸ - تاکنون   اخراجی‌ها (سری)، فقر و فحشا
  مهدی رئیس فیروز‏ زاده - تاکنون    
  علیرضا رئیسیان زاده ۱۳۳۴ ۱۳۶۴ - تاکنون    
  سلیمان راستکار‏ زاده - تاکنون    
  کاظم راست‌گفتار زاده ۱۳۴۲ ۱۳۸۱ - تاکنون    
  مجتبی راعی زاده ۱۳۳۶ - تاکنون    
  ایرج رامین‌فر زاده ۱۳۲۸ ۱۳۴۶ - تاکنون    
  محمدتقی راوندی‏ زاده - تاکنون    
  محسن ربیعی‏ زاده - تاکنون    
  فیروز رجایی‌فر زاده - تاکنون    
  کریم رجبی‏ زاده - تاکنون    
  محمدرضا رحمانی (کارگردان)‏ زاده - تاکنون    
  مهدی رحمانی‏ زاده - تاکنون    
  حمید رحمانیان‏ زاده - تاکنون    
  اسماعیل رحیم‌زاده زاده - تاکنون    
  تورج رحیم‌زاده‏ زاده - تاکنون    
  رحیم رحیمی‌پور‏ زاده - تاکنون    
  علی رزاقی زاده ۱۳۵۶ ۱۳۸۵ - تاکنون    
  مسعود رسام ۱۳۳۶–۱۳۸۸ ۱۳۵۸–۱۳۸۸    
  جمیل رستمی[۱۴] زاده - تاکنون    
  محمد رسول‌اف زاده ۱۳۵۱ - تاکنون    
  روزبه رشیدی[۱۵] زاده ۱۳۵۹ - تاکنون    
آرش رصافی زاده ۱۳۵۰ - تاکنون    
  پناه بر خدا رضایی‏ زاده - تاکنون    
  رحمان رضایی زاده ۱۳۳۳ ۱۳۶۴ - تاکنون    
  غلامرضا رضوی‏ زاده - تاکنون    
  امیرشهاب رضویان زاده ۱۳۴۴ ۱۳۵۹ - تاکنون    
  ناصر رفایی‏ زاده - تاکنون    
  ناصر رفعت‏ زاده - تاکنون    
  شاهرخ رفیع‏ زاده - تاکنون    
  بزرگمهر رفیعا‏ زاده - تاکنون    
امیر رفیعی زادهٔ ۱۳۵۹ - تاکنون   آبی به رنگ آسمان، من ناصر حجازی هستم...۲
  حسن رفیعی‏ زاده - تاکنون    
  شکرالله رفیعی‏ زاده - تاکنون    
  عزیزالله رفیعی‏ زاده - تاکنون    
  محمدکریم رکنی‏ زاده - تاکنون    
  احمد رمضان‌زاده‏ زاده - تاکنون    
  غلامرضا رمضانی‏ زاده - تاکنون    
  سیروس رنجبر‏ زاده - تاکنون    
  سعید روستایی‏ زاده - تاکنون    
  رحیم روشنیان‏ زاده - تاکنون    
  صابر رهبر‏ زاده - تاکنون    
فریدون رهنما ۱۳۰۹–۱۳۵۴      
اسماعیل ریاحی ۱۲۹۹–۱۳۸۹ ۱۳۴۲–۱۳۵۰    
شهلا ریاحی زاده ۱۳۰۵ ۱۳۳۰–۱۳۷۹    
  بهرام ری‌پور‏ زاده - تاکنون    
  روبیک زادوریان زاده - تاکنون    
  مجید زارع زاده زاده ۱۳۶۰ - تاکنون   حق با شماست اگر چنین می پندارید
  عطاءاله زاهد‏ زاده - تاکنون    
  کاوه زاهدی زاده - تاکنون    
  کریم زرگر‏ زاده - تاکنون    
  محمدعلی زرندی‏ زاده - تاکنون    
  بهمن زرین‌پور‏ زاده - تاکنون    
  محمد زرین‌دست زاده - تاکنون    
نورالدین زرین‌کلک زاده ۱۳۱۶ - تاکنون    
مونا زندی حقیقی زاده ۱۳۵۱ - تاکنون    
  محرم زینال‌زاده زاده ۱۳۳۰ ۱۳۶۴ - تاکنون    
  رضا ژیان ۱۳۲۸–۱۳۸۱ ۱۳۵۵–۱۳۸۱    
مرجان ساتراپی زاده ۱۳۴۸ ۱۳۸۲ - تاکنون   پرسپولیس
  سامان سالور زاده ۱۳۵۵ - تاکنون    
عبدالحسین سپنتا ۱۲۸۶–۱۳۴۸ ۱۳۱۲–۱۳۱۶    
Behrouz Sebt Rasoul (GOA ) بهروز سبط رسول زاده ۱۳۴۹ - تاکنون منتخب اسکار از تاجیکستان
 
منتخب جشنواره گوا
   
  محمدعلی سجادی زاده ۱۳۳۶ ۱۳۶۰ - تاکنون    
  سیدعلی سجادی‌حسینی ۱۳۳۲–۱۳۷۳ - ۱۳۷۳    
  کاوه سجادی حسینی زاده ۱۳۵۶ ۱۳۸۳ - تاکنون    
  حسن سربخشیان زاده ۱۳۴۷ - تاکنون    
  ۱۲۸۹–۱۳۴۵ - تاکنون    
  موشق سروری ۱۲۸۹–۱۳۶۰ ۱۳۳۴–۱۳۴۵    
  فرج‌الله سلحشور زاده ۱۳۳۱ ۱۳۶۱ - تاکنون    
  سعید سلطان‌پور زاده - تاکنون    
  احسان سلطانیان زاده ۱۳۶۲ ۱۳۹۴ - تاکنون    
حمید سمندریان ۱۳۱۰–۱۳۹۱ - تاکنون    
سعید سهیلی زاده ۱۳۳۸ ۱۳۷۰ - تاکنون   گشت ارشاد
خسرو سینا زاده ۱۳۵۰ ۱۳۷۰- تاکنون    
  خسرو سینایی زاده ۱۳۱۹ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر
 
سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر
 
انسیه شاه‌حسینی زاده ۱۳۵۰ - تاکنون دیپلم افتخار شجنواره فیلم فجر  
  شهرام شاه‌حسینی زاده - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین فیلم کوتاه از جشنواره فیلم فجر  
  سیامک شایقی زاده ۱۳۳۳ - تاکنون    
  افشین شرکت زاده ۱۳۳۲ ۱۳۵۶ - تاکنون    
اصغر شریعتی زاده ۱۳۵۰ - تاکنون    
  داریوش شکوف زاده ۱۳۳۳ - تاکنون    
  مهدی شمسایی زاده - تاکنون    
  جواد شمقدری زاده ۱۳۳۸ ۱۳۵۹ - تاکنون    
  جمال شورجه زاده ۱۳۳۳ - تاکنون    
محمود شولیزاده[۱۶] زاده ۱۳۳۸ - تاکنون    
حسین شهابی زاده ۱۳۴۶ - تاکنون جایزه داوران جشنواره بین‌المللی فیلم ماردل پلاتا آرژانتین
 
جایزه بهترین کارگردانی جشنواره فیلم کرالا هند
 
جایزه بهترین کارگردانی جشنواره فیلم شیکاگو آمریکا
 
جایزه منتقدان جشنواره بین‌المللی فیلم وین اطریش
روز روشن - حراج
پرویز شهبازی زاده ۱۳۴۱ ۱۳۶۸ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر
 
سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر
 
جایزه فیپرشی از جشنواره فیلم پوسان
 
شهرزاد زاده ۱۳۲۹ ۱۳۴۰–۱۳۵۶    
  سهراب شهید ثالث ۱۳۲۲–۱۳۷۷ ۱۳۴۵–۱۳۷۷ جایزه ویژه جشنواره لس آنجلس
 
جایزه ویژه جشنواره سانفرانسسیکو
 
جایزه خرس نقره‌ای برای بهترین کارگردانی از جشنواره فیلم برلین
 
دیپلم هیئت ژوری پروتستان و یک هزار مارک جایزه نقدی
 
جایزه اینتر فیلم از جشنواره فیلم برلین
 
جایزه هوگو نقره‌ای از جشنواره شیکاگو
یک اتفاق ساده، طبیعت بی‌جان
  پرویز شیخ طادی زاده ۱۳۴۰ ۱۳۶۸ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر  
کامران شیردل زاده ۱۳۱۸ - تاکنون برنده جایزه فیکه پرتغال
 
جایزه اولین جشنواره فیلم‌های کوتاه و جشنواره رشد
 
جایزه بخش جغرافیا از جشنواره رشد
 
برنده ۶ جایزه از جشنواره سپاس (۱۳۵۰−۵۱)
 
جایزه بزرگ سومین جشنواره بین‌المللی فیلم تهران (۱۳۴۷)
 
جایزه فیپرشی از جشنواره کراکو لهستان(۱۹۸۱)
 
دیپلم افتخار از جشنواره مدارس سینمایی جهان در توکیو(۱۹۶۵)
 
نشان شوالیه هنر و فرهنگ ایتالیا
 
محمد شیروانی زاده ۱۳۵۲ - تاکنون    
پری صابری زاده ۱۳۱۱ - تاکنون نشان لژیون دونور فرانسه (۲۰۰۴
 
نشان ابن سینا (یونسکو) ۲۰۰۴
 
لوح سپاس ۱۷مین جشنواره بین‌المللی فجر
 
تندیس و لوح سپاس ۱۸مین، ۱۹مین، ۲۰مین،
 
۲۱مین، و ۲۳ین جشنواره بین‌المللی فجر
 
رضا صابری زاده ۱۳۲۷ ۱۳۴۸ - تاکنون گواهی‌نامه درجه یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
 
جوایز بسیاری
 
  قطب‌الدین صادقی زاده ۱۳۳۱ - تاکنون    
  رسول صدرعاملی زاده ۱۳۳۳ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر
 
سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر
من، ترانه ۱۵ سال دارم، دختری با کفش‌های کتانی
  محمد صبور زاده ۱۳۷۸ ۱۴۰۰- تاکنون    
  کارن صبور زاده ۱۳۷۹ ۱۴۰۱- تاکنون    
  مهدی صباغ‌زاده زاده ۱۳۳۰ ۱۳۵۵ - تاکنون   خانه خلوت، سناتور
سروش صحت زاده ۱۳۴۴ - تاکنون   لیسانسه‌ها
  فریدون صلاحی ۱۳۱۳–۱۳۸۷      
  قدرت‌الله صلح‌میرزایی زاده - تاکنون    
  یدالله صمدی زاده - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر
 
سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر
 
  علی صمدی احدی زاده - تاکنون    
  نادر طالب‌زاده زاده - تاکنون    
  ابوالقاسم طالبی زاده ۱۳۴۰ - تاکنون    
  محمدعلی طالبی زاده ۱۳۳۷ ۱۳۵۶ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر  
  ایرج طهماسب زاده ۱۳۳۸ - تاکنون    
  منوچهر طیاب زاده ۱۳۱۶ - تاکنون جوایز  
  علی‌اکبر عبدالعلی‌زاده زاده - تاکنون    
  علی عبدالعلی‌زاده زاده ۱۳۳۹ ۱۳۶۶ - تاکنون    
  محسن عبدالوهاب زاده - تاکنون    
  محمدمهدی عسگرپور زاده - تاکنون    
  محمد عظیمی زاده - تاکنون    
ابوالفضل عطار زاده ۱۳۴۷ ۱۳۵۹ - تاکنون    
  شمسی عصار زاده - تاکنون    
رضا عطاران زاده ۱۳۴۷ ۱۳۷۲- تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی بخش نگاه نو
 
۳۰مین جشنواره فیلم فجر
خانه به دوش - متهم گریخت - ترش و شیرین
علی عطشانی زاده ۱۳۵۷ ۱۳۷۵ - تاکنون    
رضا علامه‌زاده زاده - تاکنون    
  شهرام علیدی[۱۷] زاده ۱۳۵۰ - تاکنون    
  کیانوش عیاری زاده - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر بودن یا نبودن
تینا غروی زاده ۱۳۵۱ - تاکنون    
  بهروز غریب‌پور زاده ۱۳۲۹ - تاکنون    
فرخ غفاری ۱۳۰۰–۱۳۸۵ ۱۳۳۷ تا ۱۳۵۸   جنوب شهر، شب قوزی، زنبورک
محمود غفاری زادهٔ ۱۳۵۵ ۱۳۷۳- تاکنون    
  مهران غفوریان زاده ۱۳۵۳ - تاکنون   زیر آسمان شهر
  سپیده فارسی زاده - تاکنون جایزه بهترین فیلم مستند جشنواره «Dei Popoli» فلورانس نگاه، فیلم مستند «هرات»
رضا فاضلی ۱۳۱۴–۱۳۸۸ ۱۳۴۰–۱۳۵۶    
  حسن فتحی زاده ۱۳۳۸ - تاکنون    
  مهدی فخیم‌زاده زاده ۱۳۲۱ ۱۳۵۱ - تاکنون دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه ۱۰مین جشنواره فیلم فجر
 
تقدیر برای نوشتن فیلمنامه ۱۲مین جشنواره فیلم فجر
 
تقدیر بهترین بازیگر نقش مکمل مرد ۱۲مین جشنواره فیلم فجر
 
  محمدحسین فرح‌بخش زاده ۱۳۳۸ ۱۳۶۳ - تاکنون   زندگی خصوصی
فروغ فرخزاد ۱۳۱۳–۱۳۴۵   جایزهٔ بهترین فیلم مستند از فستیوال اوبرهاوزن خانه سیاه است
حمید فرخ‌نژاد زاده ۱۳۴۸ ۱۳۶۹ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر  
  میترا فراهانی زاده ۱۳۵۴ - تاکنون جایزه تدی جشنواره فیلم برلین  
محمدعلی فردین زاده - تاکنون    
بهمن فرمان‌آرا زاده - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر شازده احتجاب و خانه‌ای روی آب
  صدف فروغی زاده ۱۳۵۵ - تاکنون    
اصغر فرهادی ۱۳۵۱ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر
 
سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر
جدایی نادر از سیمین
  ابراهیم فروزش زاده ۱۳۱۸ ۱۳۵۲ - تاکنون    
داریوش فرهنگ زاده ۱۳۲۶ - تاکنون    
  بایرام فضلی زاده ۱۳۴۷ ۱۳۷۱ - تاکنون    
رضا فیاضی زاده ۱۳۳۲ ۱۳۵۵ - تاکنون    
ایرج قادری ۱۳۱۳–۱۳۹۱ ۱۳۳۴ تا ۱۳۹۱    
  مجید قاری‌زاده زاده - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر پدربزرگ
  حجت قاسم‌زاده اصل زاده ۱۳۴۶ ۱۳۷۵ - تاکنون    
بهمن قبادی زاده ۱۳۴۷ - تاکنون جایزه دوربین طلایی جشنواره فیلم کن ۲۰۰۰
 
جایزه فیبرشی جشنواره فیلم کن ۲۰۰۰
 
جایزه فرانسوا جشنواره فیلم کن ۲۰۰۲
 
جایزه فرانسوا شاله و جایزه
 
ویژه هیئت داوران جشنواره کن ۲۰۰۹ جایزه خرس شیشه‌ای
 
جایزه فیلم صلح جشنواره فیلم برلین ۲۰۰۵
 
  کامران قدکچیان زاده ۱۳۲۶ ۱۳۵۰ - تاکنون    
  شاپور قریب ۱۳۱۱–۱۳۹۱ ۱۳۴۷ تا ۱۳۹۱    
فرامرز قریبیان زاده ۱۳۲۰ - تاکنون لوح زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد
 
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد
 
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد
 
جایزهٔ ویژهٔ هیئت داوران جشنواره بین‌المللی فیلم هند
 
شهیار قنبری زاده ۱۳۲۹ - تاکنون    
  زاون قوکاسیان زاده - تاکنون    
  علی قوی‌تن زاده ۱۳۴۳ ۱۳۷۰ - تاکنون    
  امیر قویدل ۱۳۲۶–۱۳۸۸ ۱۳۵۳–۱۳۸۸    
  سیروس کار زاده ۱۳۳۹ - تاکنون    
  مهرشاد کارخانی زاده ۱۳۴۳ ۱۳۶۲ - تاکنون    
  پرویز کاردان زاده ۱۳۱۶ - تاکنون    
  داریوش کاردان زاده ۱۳۳۵ - تاکنون    
  حبیب‌الله کاسه‌ساز زاده ۱۳۴۱ ۱۳۶۹ - تاکنون    
  فریبرز کامکاری زاده ۱۳۵۰ - تاکنون    
  عبدالرضا کاهانی زاده ۱۳۵۲ ۱۳۶۶ - تاکنون دیپلم افتخار بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر
 
جایزه اسکندر طلایی جشنواره فیلم تسالونیکی
 
جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره فیلم کارلووی واری
 
  مهدی کرم‌پور زاده ۱۳۵۵ ۱۳۸۱ - تاکنون    
صادق کرمیار زاده ۱۳۳۸ - تاکنون    
علی کریم زاده ۱۳۵۶ ۱۳۷۸ - تاکنون    
  ایرج کریمی زاده ۱۳۳۲ ۱۳۶۰ - تاکنون    
  محمدهادی کریمی زاده ۱۳۵۱ ۱۳۷۶ - تاکنون بهترین فیلم‌نامه در ۶مین دوره جشنواره فیلم کرالا  
نصرت کریمی زاده ۱۳۰۳ ۱۳۴۴ - تاکنون    
نیکی کریمی زاده ۱۳۵۰ ۱۳۶۸ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین نقش اول زن جشنواره فیلم فجر  
  واروژ کریم‌مسیحی زاده ۱۳۳۱ ۱۳۵۱ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر پرده آخر
  علی کسمایی ۱۲۹۴–۱۳۹۱      
  مریم کشاورز زاده - تاکنون جایزه بهترین فیلم کوتاه از جشنواره فیلم برلین  
محمود کلاری زاده ۱۳۳۰ ۱۳۶۳ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری جشنواره فیلم فجر
 
در دورهای ۷مین و ۲۹مین دوره
 
قورباغه نقره‌ای ۱۹مین جشنواره بین‌المللی کَمِرایمِیج لهستان
 
  پیروز کلانتری زاده - تاکنون    
  نرگس کلهر زاده ۱۳۶۳ - تاکنون    
  الکسیس کوروس زاده - تاکنون    
  اسماعیل کوشان ۱۲۹۶–۱۳۶۰ ۱۳۲۴–۱۳۵۷    
کامشاد کوشان زاده ۱۳۴۱ ۱۳۷۰ - تاکنون    
  پرویز کیمیاوی زاده ۱۳۱۸ - تاکنون جایزه خرس نقره‌ای جشنواره فیلم برلین  
  بهمن کیارستمی زاده - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر  
عباس کیارستمی ۱۳۱۹ ۱۳۵۱ - تاکنون جایزه بخش نوعی نگاه جشنواره کن (۱۹۹۲)
 
نخل طلا جشنواره فیلم کن (۱۹۹۷)
 
شیر نقره‌ای جشنواره فیلم لوکارنو (۱۹۹۹)
 
پلنگ برنزی جشنواره فیلم لوکارنو (۱۹۸۹)
 
دریافت جایزه کنفدراسیون بین‌المللی هنر سینما
 
جایزه فیبرشی و فیلم منتخب انجمن منتقدان
 
فیلم جشنواره ونیز (۱۹۸۹)
 
جایزه ویژه هیئت داوران و لوح زرین جشنواره فجر (۱۳۶۵)
 
سیمرغ بلورین هیئت داوران جشنواره فجر (۱۳۶۸)
 
جایزه روبرتو روسلینی (۱۹۹۰)، جایزه پیر پائولو پازولینی ۱۹۹۵
 
مدال طلا فدریکو فلینی یونسکو ۱۹۹۵
 
نشان شوالیه هنر و ادب فرانسه لژیون دونور ۱۹۹۶
 
جایزه یادبود ویتوریو دسیکا ۱۹۹۷
 
جایزه آکیرا کوروساوا جشنواره فیلم سانفرانسیسکو ۲۰۰۰
 
جام جم ۲۰۰۸
 
نشان افتخار دولت ژاپن ۲۰۱۳[۱۸]
طعم گیلاس، خانه دوست کجاست؟
  مسعود کیمیایی زاده ۱۳۲۰ ۱۳۴۳ - تاکنون جایزه تقدیر ویژه جشنواره برلین (۱۹۹۱)،
 
جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره مونترال (۱۹۹۱)،
 
سیمرغ بلورین بهترین فیلم در ۲۹مین دوره جشنواره فیلم فجر
 
جایزه بهترین کارگردانی جشنواره بین‌المللی فیلم قاهره (۱۹۷۹)،
 
مدال نقره جشنواره مانهایم-هایدلبرگ (۱۹۷۶)
 
جایزه بهترین فیلمنامه انجمن بین‌المللی فیلم تاشکند (۱۹۷۱)
 
جایزه پلاک طلایی سازمان بین‌المللی سینمای کاتولیک (۱۹۷۹)
سفر سنگ، داش آکل، دندان مار، جرم، غزل، گروهبان
  پرویز کیمیاوی زاده ۱۳۱۸ - تاکنون جایزه خرس نقره‌ای جشنواره برلین (۱۹۷۶)  
  ابراهیم گلستان زاده ۱۳۰۱ - تاکنون    
  فریدون گله ۱۳۱۹–۱۳۸۴ ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۶    
  غلامحسین لطفی زاده ۱۳۲۸ - تاکنون    
  محمدحسین لطیفی زاده ۱۳۴۱ ۱۳۷۵ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر  
  حسینعلی لیالستانی زاده ۱۳۴۰ - تاکنون    
  محمد متوسلانی زاده ۱۳۱۴ ۱۳۳۷ - تاکنون    
حمید مجتهدی زاده ۱۳۲۰ - تاکنون    
  مجید مجیدی زاده - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر
 
سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر
 
...
 
  مجید محسنی ۱۳۰۲–۱۳۶۹ ۱۳۳۰ تا ۱۳۴۷    
  محسن محسنی‌نسب زاده ۱۳۳۸ ۱۳۵۳ - تاکنون    
  مهناز محمدی زاده ۱۳۵۳ - تاکنون    
  رجب محمدین زاده ۱۳۳۰ - تاکنون    
مازیار محمدی‌نژاد زاده ۱۳۵۸ - تاکنون    
حنا مخملباف زاده ۱۳۶۷ ۱۳۷۴ - تاکنون    
  سمیرا مخملباف زاده ۱۳۵۸ ۱۳۷۸ - تاکنون جایزه ویژه هیئت داوران از جشنواره فیلم کن ۲۰۰۰
 
جایزه ویژه هیئت داوران از جشنوارن فیلم ۲۰۰۳
 
محسن مخملباف زاده ۱۳۳۶ ۱۳۶۰ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر
 
سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر
 
  مهران مدیری زاده ۱۳۴۶ ۱۳۵۶ - تاکنون   قهوه تلخ - پاورچین - مرد هزار چهره - شب‌های برره
  ابراهیم مرادی ۱۲۸۶–۱۳۵۶ ۱۳۱۰ تا ۱۳۳۸    
  بهرام مرادی زاده ۱۳۳۹ - تاکنون    
  سودابه مرادیان زاده ۱۳۵۱ ۱۳۷۴ - تاکنون    
هادی مرزبان زاده ۱۳۲۳ ۱۳۴۷ - تاکنون    
  سعید مستغاثی زاده - تاکنون    
  شهرام مسلخی زاده۱۳۶۵ -۱۳۹۰ تااکنون    
مرضیه مشکینی زاده ۱۳۴۸ - تاکنون جایزه دوربین نقره‌ای از جشنواره ونیز  
علی مصفا زاده ۱۳۴۵ - تاکنون برنده جایزه هیئت داوران از جشنواره پونا  
  مجید مظفری زاده ۱۳۲۹ ۱۳۵۲ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد  
  احمدرضا معتمدی زاده ۱۳۴۰ - تاکنون    
بهمن معتمدیان زاده - تاکنون    
  آرش معیریان زاده ۱۳۵۰ - تاکنون    
  اصغر معصوم بیگی[۱۹] زاده - تاکنون جشنواره بین‌المللی فیلم کارلووی واری  
خسرو معصومی زاده ۱۳۳۴ ۱۳۵۵ - تاکنون    
  نادر مقدس زاده ۱۳۳۷ ۱۳۶۸ - تاکنون    
  سامان مقدم زاده ۱۳۴۷ ۱۳۷۰ - تاکنون    
  سیروس مقدم زاده ۱۳۳۳ ۱۳۵۵ - تاکنون   پایتخت
  شهرام مکری زاده ۱۳۵۷ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین فیلم کوتاه
 
در ۲۵ دوره جشنواره فیلم فجر
 
  کاظم ملایی زاده ۱۳۶۰ - تاکنون تندیس بهترین کارگردانی تجربی چهاردهمین جشن خانه سینما  
  رسول ملاقلی‌پور ۱۳۳۴–۱۳۸۵ ۱۳۶۲–۱۳۸۵ سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر  
  ناصر ملک‌مطیعی زاده - تاکنون    
  یاسمین ملک نصر زاده ۱۳۳۴ - تاکنون    
رزی ملک یونان زاده ۱۳۴۴ - تاکنون    
  میترا منصوری زاده ۱۳۴۳ - تاکنون    
  فرزاد مؤتمن زاده ۱۳۳۶ ۱۳۷۸- تاکنون    
  داوود موثقی زاده ۱۳۳۰ ۱۳۵۸ - تاکنون    
  داریوش مؤدبیان زاده ۱۳۲۹ - تاکنون    
  وحید موسائیان زاده ۱۳۴۸ ۱۳۶۵ - تاکنون    
  گراناز موسوی زاده ۱۳۵۴ - تاکنون    
داریوش مهرجویی زاده ۱۳۱۸ ۱۳۴۶- تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر
 
سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر
گاو، آقای هالو، پستچی، دایره مینا، اجاره‌نشین‌ها و هامون
  بیژن میرباقری زاده ۱۳۴۷ ۱۳۶۷ - تاکنون    
  سید داود میرباقری زاده ۱۳۳۷ ۱۳۵۱- تاکنون   آدم‌برفی، مختارنامه، امام علی، ساحره
رضا میرکریمی زاده ۱۳۴۵ ۱۳۷۸ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر
 
سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر
 
لوح بهترین کارگردانی جشنواره بین‌المللی فیلم توکیو
 
مازیار میری زاده ۱۳۵۰ ۱۳۷۵ - تاکنون   قطعه ناتمام
تهمینه میلانی زاده ۱۳۳۹ ۱۳۵۸ - تاکنون سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر
 
سیمرغ بلورین بهترین فیلم
 
دوره ۸ جشنواره فیلم فجر
بچه‌های طلاق، دو زن، نیمه پنهان
  رضا میلانی زاده - تاکنون    
  سلیمان میناسیان زاده ۱۳۱۰ ۱۳۳۷ - تاکنون برندهٔ پلاک طلا بهترین فیلم‌برداری
 
در نخستین جشنوارهٔ فیلم‌های سینمایی ایران
 
جایزه بهترین فیلم‌برداری رنگی ۳مین دوره جشنوارهٔ سپاس نیز
طلوع
  اسماعیل میهن‌دوست زاده ۱۳۳۴ - تاکنون    
امیر نادری زاده ۱۳۲۴ ۱۳۴۷ - تاکنون نامزد جایزه شیر طلایی دونده و آب، باد، خاک
  سعید نادری‏ زاده - تاکنون    
  مهدی نادری زاده ۱۳۵۲ - تاکنون    
  مروا نبیلی‏ زاده - تاکنون    
  حسن نجفی زاده - تاکنون    
  فرهاد نجفی‏ زاده - تاکنون    
محمدعلی نجفی زاده ۱۳۲۴ - تاکنون    
  احمد نجیب‌زاده‏ زاده - تاکنون    
  سعید نژاد سلیمانی زاده ۱۳۴۶ - تاکنون    
  فرج‌الله نسیمیان‏ زاده - تاکنون    
شیرین نشاط زاده ۱۳۳۶ - تاکنون تندیس شیر نقره‌ای بهترین کارگردانی
 
جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز
زنان بدون مردان
  اصغر نصیری‏ زاده - تاکنون    
  پریوش نظریه زاده ۱۳۴۸ ۱۳۶۹ - تاکنون چندین جایزه  
  حمید نعمت‌الله زاده ۱۳۴۶ - تاکنون    
  نقی نعمتی‏ زاده - تاکنون    
  غلامحسین نقشینه‏ زاده - تاکنون    
  مسعود نوابی‏ زاده - تاکنون    
  منوچهر نوذری‏ زاده - تاکنون    
  علی محمد نوربخش‏ زاده - تاکنون    
  مهدی نوربخش‏ زاده - تاکنون    
  بابک نوری زاده ۱۳۵۲ ۱۳۶۶ - تاکنون    
پرویز نوری زاده ۱۳۱۷ - تاکنون    
حسین نوری زاده ۱۳۳۳ - تاکنون    
  مانی نوری زاده ۱۳۶۸ - تاکنون    
  علی نوری اسکویی زاده ۱۳۷۳ - تاکنون    
  محمد نوری‌زاد زاده ۱۳۳۱ - تاکنون    
  اسماعیل نوری علاء‏ زاده - تاکنون    
  عبدالحسین نوشین زاده - تاکنون    
  یداله نوعصری‏ زاده - تاکنون    
  احمد نیک آذر‏ زاده - تاکنون    
  وحید نیکخواه آزاد‏ زاده - تاکنون    
  سعید نیوندی‏ زاده - تاکنون    
  ژوزف واعظیان ۱۲۹۷–۱۳۸۰ ۱۳۳۷–۱۳۵۰    
  جعفر والی‏ زاده - تاکنون    
  نصرت‌الله وحدت‏ زاده - تاکنون    
  مهدی ودادی‏ زاده - تاکنون    
  محمدرضا ورزی‏ زاده - تاکنون    
  علی وزیریان زاده ۱۳۳۹ ۱۳۸۴- تاکنون جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره هیوستون آمریکا؛ جایزه ویژه گلوبال زوم جشنواره سیاتل، واشینگتن
 
جایزه بزرگ جشنواره فیلم‌های مذهبی ایتالیا
 
جایزه پروانه زرین از فستیوال فیلم کودک و نوجوان و جایزه فیل نقره‌ای از هند
بازباران، خدا نزدیک است، یک وجب از آسمان، یک سطر واقعیت
  منوچهر هادی‏ زادهٔ ۱۳۵۱ - تاکنون    
  اصغر هاشمی زاده ۱۳۳۲ ۱۳۶۵ - تاکنون    
  افشین هاشمی‏        
         
  زکریا هاشمی زاده ۱۳۱۵ ۱۳۶۳–۱۳۴۴    
سید جواد هاشمی زادهٔ ۱۳۴۴ ۱۳۵۸ - تاکنون    
  مهدی هاشمی‏ زادهٔ ۱۳۲۵ ۱۳۴۸- تاکنون    
  ناصر هاشمی زاده ۱۳۳۵ ۱۳۶۵ - تاکنون    
  حسن هدایت‏   - تاکنون    
  خسرو هریتاش ۱۳۱۱–۱۳۵۹ - تاکنون دیپلم افتخار بهترین کارگردانی در دوره پنجم
 
جشنواره جهانی فیلم تهران
ملکوت
  محمدرضا هنرمند زاده ۱۳۳۲ ۱۳۶۱ - تاکنون   مرد عوضی
  محبوبه هنریان   - تاکنون    
  رایموند هواکیمیان‏   - تاکنون    
  آرمان هوسپیان‏   - تاکنون    
  سیامک یاسمی ۱۳۰۴–۱۳۷۳ ۱۳۳۰–۱۳۵۵   گنج قارون
  شاپور یاسمی‏   - تاکنون    
  چیستا یثربی زاده ۱۳۴۷ - تاکنون    
  محمد یعقوبی زاده ۱۳۴۶ ۱۳۷۶ - تاکنون    
  حسن یکتاپناه‏[۲۰]        
سید محسن یوسفی        
  شراره یوسفی‌نیا‏        
  حمید زرگرنژاد زاده ۱۳۵۴ ۱۳۷۳ - تا اکنون   شماره ۱۰
  علیرضا صمدی زادهٔ ۱۳۶۸ ۱۳۸۷ - تاکنون سیمرغ نقره ای بهترین کارگردانی برای فیلم صحنه زنی بی نامی (۱۳۹۵) - صحنه زنی (۱۳۹۹) -

روایت ناتمام سیما (۱۴۰۱) -

               

زیرنویس‌ها

۱ کارگردانی که در حوادث کشته شده‌اند

پانویس

 
  1. https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Hassan_Yektapanah&oldid=544499343. پارامتر |عنوان= یا |title= ناموجود یا خالی (کمک)

منابع

 
 


:: برچسب‌ها: کارگردانان ایرانی،فیلمساز ایرانی،مستندساز ایرانی،ایرانیان،کارگردان،فیلمساز،سینماگر،ویکیپدیا، ,
:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : شنبه 12 آبان 1403
.

همراه شماییم در:

سومین کنفرانس بین‌المللی مدیریت، اقتصاد، کارآفرینی و مهندسی صنایع

 

آخرین مهلت ارسال اصل مقالات 1403/12/05

آخرین مهلت ثبت نام نهایی 1403/12/12

کنفرانس 1403/12/20

hojjatbaqaee-ir.blogfa.com



:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : دو شنبه 9 آبان 1403
.

موج تبلیغاتی شمال // هر پژوهشگری می تواند با تولید پژوهشهای مختلف به صورت سلیقه ای و یا سفارشی نتایج به دست آمده را منتشر و در اختیار عموم قرار دهد.

 اغلب این پژوهشها کاربردی است و جنبه های علمی آنها صرفا برای پژوهشگران است، نمی دانم انتشار آمار علمی برای مخاطبین عام چه سودی دارد! و اینکه در زمان حال بسیاری از این پژوهشها سفارشی است.

 مجله اینترنتی اخبار مدیریت ، دکتر حجت بقایی ( پژوهشگر و مشاور تحقیق و توسعه ) در گفتگو با شهروند خبرنگار ادامه داد : من در این چند سال اخیر حداقل مدیریت چند انجمن علمی را داشته و دارم و می توانم علاوه بر پژوهشکده هایی که با ایشان همکاری دارم ، خودم هم پژوهشکده با موضوعات مرتبط با پژوهشها و یا به پیشنهاد سفارش دهندگان پژوهش ، راه اندازی کنم ...

 اینجا لازمه این نکته را یادآوری کنم که : هر پژوهشگری با کمی ارتباط می تواند این کار را انجام دهد ،

 

و من نیز به عنوان پژوهشگر می توانم ، نظرسنجی های مختلف راه بیندازم و نتایجش را در اختیار رسانه ها برای انتشار بگذارم . راستی خود پژوهشکده ها رسانه دارند .

 می گویم پژوهش ، فکر نکنید با موسسات نامعتبر را گفتم ، بلکه با منابعی همکاری می کنم که حرفشان و نظرسنجی هایشان سند معتبر است ... در بهترین نقاط دنیا .

 و یا هر از چند وقت بخواهم ، برندی را بالا ببرم و یا نابود کنم .

 شخصیتی را محبوب کنم و یا ...

 و این قدرت یک پژوهشگر است من کاره ای نیستم ، یاد گرفته ام . همین.

 (( این را به شما خبرنگار محترم جهت اطلاع گفتم که شما را به خدا اینقدر این نظرسنجیها که اغلب در تخریب چهره ایران عزیزمان و یا شخصیتهای علمی ، فرهنگی و یا سیاسی است )) منتشر نکنید ، بازنشر نکنید،

 و با اعتماد به آمار ایشان وجه علمی به آنها ندهید ، و برای نام ایران ارزش و احترام قائل شوید ...

 دکتر بقایی در پایان افزود : اینها را گفتم ، که بدانید هر پژوهشگری می تواند با تشکیل یک تیم پژوهشی ۵ نفره در امور پژوهش ورود نموده و نتایج تحقیقات را در موضوعات مختلف در اختیار رسانه ها قرار دهد.

و این نظرسنجیها گاه با اهداف خاص منتشر می شوند. مخاطبین باید آگاه باشند.

 ---------------

 تذکر : این مصاحبه منتشر نشد ، من طبق سئوالات پاسخ دادم و پای حرفهایم هستم . . .

 مصاحبه شهروندخبرنگار با : دکتر حجت بقایی

 ( پژوهشگر و مشاور تحقیق و توسعه )

 منبع : مجله اینترنتی اخبار مدیریت



:: بازدید از این مطلب : 139
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : پنج شنبه 4 آبان 1403
.

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی